Real Madrid – Barcelona

Real Madrid – Barcelona este unul din cele mai asteptate meciuri si va avea loc pe 10 Decembrie – de altfel, va fi si ultimul meci disputat de aceste echipe pentru anul 2011. Ambele echipe sunt extrem de puternice, drept dovada, Barcelona se afla pe locul 2 in campionatul Spaniei cu 34 de puncte iar Real Madrid conduce pe locul 1 la o diferenta de 3 puncte (4 dec.)

Head to head

Privind istoricul celor doua echipe de fotbal, se pare ca, in total, Barcelona a reusit sa invinga Real Madrid de 20 de ori, avand astfel cu 7 victorii mai multe decat cei de la Real Madrid care au acumulat doar 13 victorii in portofoliu. Ar fi de remarcat faptul ca in cadrul cupelor Real Madrid conduce cu 4-3, iar in cadrul ligii SpanieiBarcelonadomina cu 17-9. Pentru sezonul 2011/2012, in cadrul supercupei, aceste doua super echipe s-au intalnit de doua ori – In primul meci,Barcelonaa facut un egal cu Real Madrid (2-2) insa si-a luat revansa dupa 3 zile cu un scor de 3 la 2. Pentru sezonul trecut, judecand dupa toate meciurile disputate intre aceste doua echipe, exista un scor de 1 la 0 pentruBarcelona.

Real Madrid pentru sezonul 2011/2012

Din totalul meciurilor disputate, la ora actuala, Real Madrid a reusit sa castige 85.7 %. Dintre care: 75% sunt castigate in deplasare si 100% acasa. Rata de esec pentru Real, acasa, este de 0% iar in deplasare de aproximativ 12.5%. De altfel, putem afirma cu incredere ca Real Madrid se afla cu adevarat in forma – drept dovada, a reusit sa castige ultimele 10 meciuri din campionatul Spaniei.

Media de goluri inscrise pentru Real Madrid reflecta inca odata forma in care sunt jucatorii sai – cu o medie de 4.66 goluri inscrise acasa si 2.63 in deplasare – formeaza astfel o medie generala de aproximativ 3.5 goluri / meci.

Real Madrid s-a dovedit a fi mai periculoasa in repriza a doua – drept dovada, 59.2% din totalul golurilor inscrise au avut loc in repriza secunda. Tot in repriza a doua au reusit sa se apere mai bine, avand o rata de aparare de 60%.

Pentru top 3 marcatori Real Madrid avem urmatorii jucatori:

  1. C. Ronaldo cu 17 goluri
  2. G. Higuain cu 12 goluri
  3. K. Benzema cu 7 goluri

Barcelona pentru sezonul 2011/2012

Din totalul meciurilor disputate, la ora actuala,Barcelonaa reusit sa castige 66.7% din meciuri, cu o rata de esec de 6.7%, diferenta reprezentand egalurile. Din toate meciurile castigate, se pare caBarcelonaa facut un singur egal acasa, stabilind o rata de castig de 88.9%. In ceea ce privesc meciurile in deplasare, Barca stabileste un procentaj de castig de aproximativ 33.3% – astfel, per general acestia reusesc sa castige in 66.7% din meciuri. In ceea ce priveste performanta Barcelonei pentru acest sezon putem scoate la suprafata si faptul ca in 50% din totalul meciurilor jucate in deplasare acestia au scos abia un egal.

Barcelonaa avut o medie de goluri inscrise de 3.13 – dintre acestea, 4.33 goluri s-au inscris acasa iar 1.33 in deplasare. Comparativ cu Real Madrid care inscrie mai mult in a doua repriza, Barcelona reuseste sa stabileasca un raport de inscriere de 61.7% pentru prima repriza si 38.3% pentru repriza secunda. In schimb, se apara mai bine in a doua repriza cu 57.1% din totalul atacurilor primite. Este de remarcat faptul caBarcelona, in 73.3% din cazuri, conduce echipa adversa iar sansele ca aceasta sa piarda avantajul sunt de 6.7%.

Top 3 marcatori Barcelona:

  1. L. Messi cu 17 goluri
  2. C. Fabregas cu 7 goluri
  3. David Villa cu 5 goluri

Concluzie

Acestea ar fi datele oficiale vizavi de ambele echipe si judecand dupa evolutia si starea in care se afla ambele echipe as tinde sa pariez cu RealMadrid. Poti paria si tu acum pe acest meci important la Bet365 – cea mai mare si serioasa casa de pariuri online din lume.

Pentru moment nu avem informatii asemanatoare.

Still quiet here.sas